Στα πλαίσια της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία "ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε." ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2017:

• Ανακοίνωση Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2016: Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών)
  • Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων : Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017  ώρα 13:00

Η ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σκοπεύει  να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2016.

Η Εταιρία διευκρινίζει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις 2016 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (http://www.nafpaktos-yarns.gr) μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στα πλαίσια της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία "ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε" ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2016:

• Ανακοίνωση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων 2015: Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών)
  • Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων : Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016  ώρα 13:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σκοπεύει  να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2015.

Η Εταιρία διευκρινίζει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις 2015 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (http://www.nafpaktos-yarns.gr) μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στα πλαίσια της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία "ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε" ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2015:

• Ανακοίνωση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων 2014: ∆ευτέρα 30 Μαρτίου 2015 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών)
  • Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων : Πέμπτη 28 Μαΐου 2015  ώρα 15:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σκοπεύει  να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2014.

Η Εταιρία διευκρινίζει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις 2014 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (http://wwww.nafpaktos-yarns.gr) μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εταιρία ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε γνωστοποιεί την αποχώρηση της κας Φωτεινής Τράκα, από τη θέση της "Υπεύθυνης Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων", και την αντικατάστασή της από τον κ. Αθανάσιο Σκαμαγκούλη, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου (MLE) από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Ανοβέρου Γερμανίας.

Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με το άρθρο 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2014:
  • Ανακοίνωση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων 2013: Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών)
  • Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων: Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 ώρα 15:00
Η ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σκοπεύει να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2013.
Η Εταιρία διευκρινίζει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις 2013 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (http://wwww.nafpaktos-yarns.gr) μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Κύπρο και με στόχο την προστασία των επενδυτών , δηλώνουμε ότι:
α) Ο όμιλος ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε. δεν διαθέτει καταθέσεις στην Κύπρο.
β) Ο όμιλος ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε. δεν κατέχει μετοχές ή ομόλογα τραπεζών της Κύπρου.
γ) Ο όμιλος ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε. δεν έχει δοσοληψίες με κυπριακές εμπορικές εταιρείες για τη χρήση 2012.
δ) Δεν υπάρχουν ενδεχόμενες επιπτώσεις επί του κύκλου εργασιών , των αποτελεσμάτων και της οικονομικής θέσης του Ομίλου.

Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με το άρθρο 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2013:
  • Aνακοίνωση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων 2012: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών)
  • Δημοσίευση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων 2012: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
  • Tακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων : Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013
Η ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σκοπεύει να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2012.
Η Εταιρία διευκρινίζει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις 2012 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (http://wwww.nafpaktos-yarns.gr) μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εταιρία  ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε γνωστοποιεί με βάση τις διατάξεις 4.1.3.1 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών  ότι περαίωσε φορολογικά με βάσει το ν. 3888/2010 τις χρήσεις  2008 και 2009 και προέκυψε φόρος 60.986,92 ευρώ, εκ του οποίου προκαταβλήθηκε το 20% ή ποσό 12.197,38 ευρώ και το υπόλοιπο καταβάλλεται σε 23 ισόποσες μηνιαίες δόσεις μέχρι 31-5-2014.
Επίσης η θυγατρική εταιρία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΔΩΝ Α.Ε περαίωσε φορολογικά με βάσει τον παραπάνω νόμο τη χρήση 2006 και προέκυψε φόρος 31.908,64 ευρώ που εξοφλήθηκε ήδη ολοσχερώς σε δυο δόσεις εντός του τρέχοντος έτους.

H εταιρία ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε, σε εφαρμογή των διατάξεων της ενότητας 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε ο τακτικός φορολογικός έλεγχος των χρήσεων 2005 έως και 2007.
Από τον φορολογικό έλεγχο, προέκυψαν καταβλητέοι φόροι και προσαυξήσεις, που βάρυναν τη χρήση 2008, για τις τρεις (3) ελεγχθείσες χρήσεις συνολικού ποσού ευρώ 83.466 ως κάτωθι:
  • Για τη χρήση 2005 προέκυψε συνολικό ποσό φόρων ευρώ 9.965,31 που αναλύεται σε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας ευρώ 8.973,31 και φόρο εισοδήματος ευρώ 992.
  • Για τη χρήση 2006 προέκυψε συνολικό ποσό φόρων ευρώ 49.044,03 που αναλύεται σε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας ευρώ 4.041,7 και φόρο εισοδήματος ευρώ 45.002,33.
  • Για τη χρήση 2007 προέκυψε συνολικό ποσό φόρων ευρώ 24.456,66 που αναλύεται σε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας ευρώ 24.456,66 και φόρο εισοδήματος ευρώ 0.

H Διοίκηση της εταιρίας ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε, όπως είχε επισημάνει και στην ετήσια οικονομική της έκθεση για τη χρήση 2008, θα περιορίσει τις ζημιογόνες δραστηριότητες.
Με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της 30/04/2009 ανακοινώνει με βάση τον Ν. 3340/2005 (άρθρα 6 και 10) σε συνδυασμό με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου, την απόφαση 3/347/12.7.2005 (άρθρα 2 και 3) και τον Ν. 3556/2007 (άρθρο 3 παράγραφος στ΄ββ), ότι θα προβεί σε προσωρινή διακοπή της παραγωγής νημάτων, επειδή επί του παρόντος, το κόστος παραγωγής υπερβαίνει τις τιμές πωλήσεως των νημάτων στην αγορά.
Η εταιρία ανακοινώνει επίσης, ότι θα συνεχίσει κανονικά τις πωλήσεις νημάτων από τα υφιστάμενα αποθέματα ανταποκρινόμενη στη ζήτηση της αγοράς και θα επαναλάβει την παραγωγή νημάτων εφόσον οι συνθήκες της αγοράς το επιτρέψουν.
Όσον αφορά την επίπτωση στον κύκλο εργασιών, η Διοίκηση της εταιρίας δεν αναμένει σημαντική μείωση.
Μετά την εξάντληση των αποθεμάτων ενδεχομένως να μειωθεί ο κύκλος εργασιών ή να αντικατασταθεί από πωλήσεις νημάτων από εμπορική δραστηριότητα.
Η δραστηριότητα παραγωγής υφασμάτων συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της.

Η εταιρία ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε συμπληρωματικά της ανακοινώσεως την 18/09/08 με την οποία γνωστοποιήθηκε η αγορά, στις 16/09/08, 16.913 κοινών ανωνύμων μετά ψήφου μετοχών, από τον Βασίλειο Πολύχρονο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της και υπόχρεο πρόσωπο του Ν. 3340/2005, συναλλαγή για την οποία υποβλήθηκε το σχετικό έντυπο ΤR-1, ανακοινώνει με βάσει τον Ν. 3556/2007 (άρθρα 9,14 και 21) και σε συνδυασμό με την απόφαση 1/434/03.07.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι το ανωτέρω υπόχρεο πρόσωπο Βασίλειος Πολύχρονος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, κατείχε την 16/09/2008 2.888.970 κοινές ανώνυμες μετά ψήφου μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 25,10% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, έναντι ποσοστού 23,54% που κατείχε σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση προς το επενδυτικό κοινό την 05/06/2008.